begin stadium van deze XK140 kan U hieronder bekijken.

De auto werd ons aangboden door een klant die zelf geen tijd had om hem te maken. De auto zal volledig naar originele staat worden gerestaureerd. Zoals U kan zien is het chasis gepoederlakt, welke toch de beste bescherming geeft naar toekomst toe. De werken zijn 20 januari aangevangen.

 

-

-

 

 

voor en na foto's van de motor. deze zal volledig tot zijn origiginele staat terug worden opgebouwd en volledig worden gereviseerd. Hij zal tevens op loodvrije benzine worden gezet.

 

-

-

carosserie staat aan de onderkant volledig gelakt en wacht nu op het chasis met motor.

De onderzijde van deze wagen werd volledig afgewerkt net zoals de bovenkant zal worden afgewerkt. Alle naden zijn dicht gemaakt en er werd een uiterst fijne coating aangebracht om de ondezijde te beschermen. uitendelijke kleur van de wagen zal zilver zijn.

 

--

Hier staat werd de body net terug op het chasis gezet. klaar voor vervoer van carrosserie naar werkplaats.

 

-

-

bekleding van het dashboard viel niet mee. er wqaren door de jaren heen veel gaten bij geboord die niet meer origineel waren. Deze werden vakkundig gedicht zodat het dashboard terug zijn originele uitzicht kreeg. Meters en schakelaar werden allemaal vernieuwd of gerestaureerd in oorspronkelijke toestend.

 

-

-

_

Montage van de lichten, radiator, fan, stuk van de elektriciteit.

 

-

Montage van het raam was niet makkelijk omwille van 2-delig vorm. alles werd opnieuw gechromeerd volgens de oude manieren (met opleg van Koper etc.).

 

_

plaatsing van het interieur is een geduldige bezigheid. alles moet immers 100% correct aan passen an de Body. Matten en deurpanelen worden zorgvuldig vast gemaakt. Vooral bekleden van de cockpit rail en plaatsen van hood is een delicate zaak waarvoor best een professioneel iemand wordt bijgeroepen.

 

 

__

_

__

__

_

Afgewerkte wagen

 

_

 

_

__

__